Mit takar a Megyekártya program?

A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. – a Zalai Hírlap, Vas Népe, Napló, Fejér Megyei Hírlap és a Dunaújvárosi Hírlap napilapok kiadója –  Megyekártyát ad minden, legalább egyéves előfizetéssel rendelkező hűséges előfizetőjének. Nekik nem kell külön jelezni a programban való részvételi szándékukat, ők automatikusan kézhez kapják a Megyekártyát. A kártya felmutatója kedvezményes vásárlási lehetőséghez és szolgáltatásokhoz juthat a programban részt vevő partnereknél.

Mi a program célja?

A Megyekártya program nem titkolt célja elismerni és honorálni régóta elkötelezett előfizetőink és partnereink hűségét egyaránt. Illetve egy olyan kedvezményrendszer létrehozása, ahol a megyei napilap olvasóknak kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk úgy, hogy közben erősítjük a megyei vállalkozásokat.

Kik kapnak Megyekártyát?

A Megyekártyát automatikusan megkapja minden hűséges előfizetőnk, akinek legalább 12 hónapja élő előfizetése van.

Mások is kaphatnak Megyekártyát?

Igen. Azon előfizetőink, akik legalább 12 hónapra előfizetnek a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. bármely napilapjára, szintén kapnak kártyát.

Hogyan kell jelentkezni a programra?

Legalább egy éves előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek nem kell külön jelezni a programban való részvételi szándékukat, ők automatikusan kézhez kapják a kártyát. Ha Ön még nem rendelkezik előfizetéssel, vagy egy évnél rövidebb időszakra szóló előfizetése van, akkor a „Megyekártya tulajdonos kívánok lenni” menüpontban bármikor igényelheti saját, névre szóló Megyekártyáját az ott olvasható feltételek teljesítése mellett. Ugyancsak jelezheti előfizetési szándékát az Ügyfélszolgálati Irodáinkban illetve a megyei terjesztési irodákban illetve ezek díjmentesen hívható zöld számain.

Cégek is hozzájuthatnak a Megyekártyához?

Olyan nem természetes személy, aki a jogosultsági feltételeknek megfelel és írásban jelzi, hogy igényt tart a Megyekártyára, szintén jogosult a kártyára. A kártyát névre szólóan, az ügyvezető által megadott nevére állítjuk ki. Írásbeli igényeiket a következő címre küldhetik: 8200 Veszprém, Házgyári út 12. Terjesztési Főosztály. E-mail: megyekartya@plt.hu

Hogyan és mikor kézbesítjük a kártyákat?

Az új, 2014. április-ig érvényes kártyákat 2013. márcus folyamán kezdjük el kijuttatni kézbesítőink segítségével a már meglévő, legalább egy éves előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek. Az új kártyát 2013. áprilisig minden jogosult megkapja. Amennyiben valamilyen okból nem érkezik meg az új kártya legkésőbb április közepéig, szíveskedjen azt zöld számainkon jelezni. Új kártyaigénylés esetén 45 napon belül kézbesítjük névre szóló kártyáját. Addig is kap egy ideiglenes, papírból készült Megyekártyát, amivel igénybe veheti a kártya adta engedményeket.

Mire jó a kártya?

A kártyával rendelkező előfizetők a programhoz csatlakozó cégek által kínált termékekből vagy szolgáltatásokból előre meghirdetett kedvezményekhez jutnak. A kártyahasználat során havonta akár több ezer forintot is meg lehet takarítani, így a napilap előfizetés ára gyorsan megtérül. Fontos, hogy amennyiben szeretné a partner által meghirdetett kedvezményt vásárláskor vagy szolgáltatás igénybevételekor igénybe venni, azt mindig előre jelezze. A kártya felmutatója a Partnerek által meghatározott áru- illetve szolgáltatás igénybe vételekor, ár vagy egyéb kedvezményre jogosult. A megyekártya a PLT teljes terjesztési területén belül (Zala, Vas, Veszprém és Fejér megyékben) érvényes, felhasználható. A Megyekártya felmutatóját az Interneten és a lapokban feltüntetett kedvezményen kívül semmilyen további kedvezmény nem illeti meg. Az egyéb akciós termékekre, a kártya további engedményt nem biztosít, a kedvezmények nem összevonhatóak.

Mit jelentenek a Bevásárlónapok Megyekártyával?

Lehetőség szerint a hó végén egy alkalommal meghirdetjük a Bevásárlónapokat Megyekártyával, amikor is a programban résztvevő elfogadóhelyek általuk kínált kedvezménynél lényegesen magasabb kedvezményt kínálnak fel egy-egy termékre vagy szolgáltatásra. Ezt a kedvezményes ajánlatot a bevásárló nap előtt meghirdetjük a lapokban, egy kuponjellegű megoldással. A kupont kivágva a Megyekártyával együtt felmutatva jár a kedvezmény a Bevásárlónapokon.

Elveszett a kártyám, hogyan pótolhatom?

Évi egy alkalommal, díjmentesen pótkártyát adunk ki a kártyabirtokosok részére (a kártya megsemmisülésének, megsérülésének, törzsadat változása esetén). A kártya pótlására, kártyabirtokos írásbeli igénylése esetén kerül sor, 45 napon belül, a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. költségére. További pótlás esetén a kártya költsége bruttó 500 Ft. A kártyabirtokosok írásbeli értesítéseiket az alábbi címre küldhetik: 8200 Veszprém, Házgyári út 12. Terjesztési Főosztály. Ingyenesen hívható zöldszám: Zalai Hírlap: 80/331-487, Vas Népe: 80/200-256, Napló: 80/949-199, Fejér Megyei Hírlap és Dunaújvárosi Hírlap: 80/200-272, E-mail: megyekartya@plt.hu

A kártyát családtag is igénybe veheti?

Igen, a kártya felmutatásával a jogosult azonos lakcímmel(az előfizető és a családtag lakcíme is megegyezik) rendelkező családtagjai is igénybe vehetik a kártyát a már leírt feltételekkel.

Mit tartalmaz a Megyekártya melléklet?

A program érdekességeiről, változásairól nyújt információt a csatlakozott elfogadóhelyek megszólaltatásával minden hónap első csütörtökén megjelenő Megyekártya mellékletből gyorsan és könnyedén tájékozódhatnak előfizetőink, olvasóink.

A Megyekártya program partnereinek listája hol található?

Az „Elfogadóhelyek listája” menüpontban érhető el folyamatosan frissítve.

Mire jó a Megyekártya online hírlevél?

A Megyekártya online hírlevélben Ön folyamatos tájékoztatást kap az új elfogadóhelyekről, különleges akciókról, kedvezményekről. A hírlevél teljesen ingyenes, így érdemes rá feliratkozni a kedvezmények minél teljesebb kihasználása érdekében. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, úgy bármikor leiratkozhat a hírlevél alsó részén található leiratkozási linkre kattintva.

Hol tudhatok meg többet a programról?

A megyekártya.plt.hu weboldalon minden kapcsolódó anyagot megtalálnak az érdeklődők. E-mail: megyekartya@plt.hu